Aquesta casa ja ha passat l'edat dels cent anys, i continua obrint les seves portes a una clientela de costums senzilles, molt amant de vida sana i de tranquil·litat, a la recerca d'un ambient discret i de tradició familiar.

No disposa de restaurant, però això no és un inconvenient, ja que tan la vila com la comarca compten amb una àmplia oferta gastronòmica. A més a més, no cal dir-ho, nosaltres també els podem aconsellar.

Hereu de l’Hotel Rita, l’Hostal Rita-Belvedere intenta oferir el millor tracte possible, desitjant que tots els nostres hostes es trobin com si fossin a casa seva, a canvi d’unes condicions sempre raonables.

Edifici emblemàtic del Puigcerdà quinquagèsim, el Rita-Belvedere els convida a conèixer-lo.

Siguin benvinguts. Gaudeixin d'uns moments inoblidables de lleure i evasió. Contemplin sense moderació unes vistes privilegiades de la vall cerdana.

Gràcies a llur presència tan agraïda com inestimable, seguint l'estil d'un Washington Irving dins de l'Alhambra vuitcentista, afegeixin de forma personalitzada una nova plana en la llarga relació de les "Cròniques del Rita-Belvedere".Ambient dels anys cinquanta a la terrassa del Belvedere

    terrassa hivern