Com arribar a l'Hostal

Si arriben amb tren o autobús, l'estació es troba a uns quinze minuts de casa. Poden utilitzar el funicular i l'ascensor, ambdós gratuïts, que els conduiran fins a la plaça de l'Ajuntament. Després, segueixin per la plaça Cabrinetty, el carrer Escoles Pies i el carrer Carmelites. L'altra opció és adreçar-se al servei de taxis que trobaran prop de les andanes.

Els que arribin amb el seu propi vehicle, s'han de dirigir cap el centre de la Vila a través de l'avinguda Catalunya, el carrer Escoles Pies i el carrer Carmelites. L'Hostal està situat a l'entrada del casc antic, al costat de la plaça del Regne de Mallorca.   Períodes d'obertura i horari de recepció
 
- Temporades d'estiu i d'hivern (tancat el 24 i 25 de desembre), Setmana Santa, ponts festius i festes locals. Per altres dates, consulti'ns.

- Horari de recepció: des de les vuit del matí fins a la una del migdia, i des de les tres de la tarda fins a les onze del vespre.

El dia d’arribada, l’entrada es fa a partir de les tres de la tarda.

 
   Important
 
- Wifi gratuït en tota la planta baixa des de les vuit del matí fins a les onze del vespre.
- Prohibit fumar en tota la casa.
- No s’accepten mascotes.
- Garatge obert a les 7h30, tancat a les 23 hores.
- El material d’esport de tot tipus ( bicicletes,esquís etc ) no es pot portar a l’habitació, excepte les botes de neu si van embalades amb la seva funda. Es guardarà en un lloc tancat.
- Nens i adolescents educats i sempre acompanyats.